torsdag 16. april 2009

Watchman Nee

Watchman Nee (1903-72) var en sentral skikkelse i de kinesiske husmenighetene fram til den kommunistiske revolusjonen. Deretter satt Nee 20 år i fengsel for sin tros skyld. Hans bøker og taler har hatt stor innflytelse på en rekke kristne bevegelser over hele verden de siste 50 årene.

På 1970- og 1980-tallet ble en serie hefter om menighetsliv utgitt på norsk av Tusenfryd forlag. Noen av disse var taler av Watchman Nee, men disse heftene har ikke vært mulig å få tak på de siste årene. Men fortsatt spør folk etter dem. Jeg har derfor «trykket opp» ett av disse, som interesserte kan få tilsendt i PDF-format. Dette gjelder «Riket, menigheten og overvinnerne» som ble utgitt i 1978. Den som ønsker dette tilsendt kan legge inn en kommentar eller sende meg en mail.

5 kommentarer:

evigliv sa...

Jeg ønsker tilsendt. Mvh evigliv@gmail.no

Unknown sa...

Er dette samme hefte som på engelsk heter The Glorious Church? Hvis ikke vil jeg gjerne ha det tilsendt.
Ellers nevner du Tusenfryd forlag. De ga ut noen veldig gode hefter av Lars Bjerke på slutten av 70-tallet/overgangen til 80-tallet. Vet du noe om disse er tilgjengelige noe sted?
Skulle også gjerne hatt kontakt med Lars Bjerke med tanke på å gjøre heftene hans tilgjengelig igjen. Har du noe info om ham?
Ha en velsignet dag!
Henning Korsmoe

Unknown sa...

Ref. kommentar over: Min epost er henning.korsmoe.privat@gmail.com

Anonym sa...

Hei Eskil, Er det fortsatt mulig å få tilsendt en PDF av Watchman Nee sin "Riket, menigheten og overvinnerne"? Mvh, Selja. E-posten min er: selja.aas@gmail.com

Hypernikao sa...

Hei! Hvis det fortsatt er mulig er jeg svært interessert i å få tilsendt heftet "Riket, menigheten og overvinnerne". Jeg lånte det bort i sin tid, og siden har jeg ikke sett det. Håper det fortsatt finnes og er tilgjengelig! Mvh Lars Kapelrud; lakapel@online.no