tirsdag 15. juli 2008

Wikipedia

Wikipedia har raskt blitt et av de mest brukte oppslagsverkene i Norge. Dessverre så er vi kristne av og til litt seine med å ta i bruk nye informasjonskanaler. La oss håpe at evangeliske kristne kan være med å forme innholdet på Wikipedia, og ikke bli sittende på sidelinja. Selv har jeg lagt ut artikler om Bibelen, men det finnes jo mengder av andre ting vi som Guds folk burde ha meninger og kunnskaper om.

Ulempen på Wikipedia er jo at enhver artikkel fort kan redigeres. Men dette er jo også en mulighet, siden man selvfølgelig også kan føye til opplysninger som mangler. Derfor tror jeg det er bra å ta del i det som skjer. Hvis du skynder deg, så kanskje du finner noen av disse artiklene mer eller mindre slik jeg skrev dem: apostler, praktisk teologi eller Oljeberget

3 kommentarer:

Bjørn Olav sa...

Her gav du mange gode tips, Eskil. Og kjempeflotte artikler du har lagt ut. Skulle ønske jeg var så flink at jeg klarte å få dette til, men noen dataekspert er jeg ikke akkurat.

Eskil sa...

Det er faktisk lettere enn det ser ut til, så ikke la deg skremme. Nå har jeg langt bedre tid enn tidligere, siden jeg har trappet ned på min "sekulære" jobbing. Det betyr at jeg kan fornye invitasjonen til en kopp te her i Askim. Hvis vi får til å treffes, så kan vi sette av tid til en times intensivkurs i Wikipedia. Jeg tror det er alt du trenger for å komme i gang

Bjørn Olav sa...

Det takker jeg hjerteligst ja til! Jeg må ha unna meg en operajon på Fering 5.-6. august,men etter det tar jeg gjerne turen til Askim. Det skal bli fint. Spennende å lære deg og menigheten du er med i nærmere å kjenne, ogfå instruksjonen i Wikipedia.