fredag 11. desember 2009

Hva betyr vel et navn

Dette er fullstendig off topic, men jeg klarte ikke å la være: En av de viktigste grunnene til at vi har et navn er at det gjør det lettere å skille mellom oss som individer. I stedet for å måtte rope inn «unge, unge og unge» til kveldsmat kan man i stedet rope på «Per, Pål og Espen».

Som nummer 1656 i arverekken for den britiske trone finner vi den godeste Grev Hans-Ulrich Schaffgotsch genannt Semperfrei von und zu Kynast und Greiffenstein. Med et slikt navn skulle man tro at personen var klart og tydelig identifisert og vanskelig kunne forveksles med noen andre. Men neida! For nummer 1657 i den samme arverekken heter nøyaktig det samme! Sistemann er bare noen år yngre enn førstemann på lista.

Det betyr at man på spørsmålet «Kjenner du Grev Hans-Ulrich Schaffgotsch genannt Semperfrei von und zu Kynast und Greiffenstein?» må man svare «hvilken Grev Hans-Ulrich Schaffgotsch genannt Semperfrei von und zu Kynast und Greiffenstein er det du tenker på?» Fascinerende!

1 kommentar:

Brenda greg sa...

Jeg er veldig glad for å dele min erfaring her, jeg heter Brenda og jeg var lykkelig gift. Ikke før mannen min sa at jeg jukset med ham, da ble vi begge små irriterende par, han kunne ikke tro, og han stolte heller ikke på ordene mine, så vi søkte om skilsmisse, senere ble vi separerte og svor å aldri gjøre opp. Jeg prøvde å gå videre, men jeg kunne ikke bli uten ham, så jeg begynte å søke etter mannen min, så ble jeg henvist til Dr.IZOYA. En flott mann jeg kom over, han kastet en kjærlighetsfortroll og fikk mannen min tilbake innen 24 timer. med dette er jeg her for å dele kontakten til Dr. IZOYA, nå ham via drizayaomosolution@gmail.com. Han er faktisk mektig og spesialiserer seg i følgende saker ...
(1) Elsker trollformer av alle slag. (2) Slutt skilsmisse. (3) Slutt barrenness. (4) Trenger åndelig hjelp.