tirsdag 31. august 2010

Skole for pastorer i Kenya

Kona og jeg drar snart på en åtte dagers tur til Kenya. Vi har blitt bedt om å undervise på en skole for pastorer i en by som heter Nakuru. Der er drøyt 60 pastorer med på et opplegg som går over to år. Annenhver måned samles man for tre dager med intensiv undervisning. Opplegget er basert på et kurs som Pioneer har brukt gjennom mange år i England, men som selvfølgelig er tilpasset de lokale forholdene.

I Kenya startes det mange menigheter. Men mange av menighetslederne har ganske så mangelfull kunnskap om Bibelen og om teologi. Få av dem har råd til å reise bort for å gå på bibelskole. Dessuten har de jo en menighet hjemme som de må følge opp. Slike kurs som dette er derfor svært viktige i områder hvor mange nye menigheter blir grunnlagt.

Vær gjerne med å be for denne skolen og vårt besøk dit. Vi skal undervise om to temaer: «Forretningsdrift, er det åndelig?» og «Hvor har vi fått Bibelen fra?». I tillegg blir vi nok ganske sikkert bedt om å tale i litt forskjellige menigheter mens vi er der. Så jeg forventer at vi får noen slitsomme, men gode dager!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hvorfor ikke:)

Eskil sa...

eh...hvorfor ikke hva..? :)